Bedrijfsfeest-Bedrijfsuitje.nl

 Bedrijfsuitjes
 
Avontuurlijke uitjes
 Ballonvaren
 
Beauty-arrangementen
 Bedrijfstrainingen
 Golfarrangementen
 Incentives
 Relatiemarketing
 Sportieve uitjes
 Teambuilding
 Zeilen

Solex tocht Personeelsuitje Blokarten

Bedrijfsuitje

BrandweerSurvival - diverse kazernes door Nederland


Spectaculair Thema Uitje: Vlam in de Pan - bij BrandweerSurvival

Sommige dingen moet je gedaan hebben in je leven. Iets wat hartstikke leuk is, daar moet je over kunnen meepraten. BrandweerSurvival is nieuw in Nederland en ook nog eens uniek. Het is de combinatie van fun, actie, teambuilding, educatie en feest, en dit allemaal in één programma verwerkt!

Knoeien met water …
altijd al eens je baas willen verrassen met een emmer water? Nu heb je je kans. Met de brandslang of een waterpistool, we helpen je graag een handje.

Spelen met vuur …
spectaculair is de demonstratie Vlam in de Pan. Een steekvlam van 4 tot wel 5 meter schiet uit de pan omhoog. Dit vergeet je nooit meer!

De Vuurproef …
wij wakkeren samen met jouw het vuurtje aan, zodat een brandje blussen - zowel letterlijk als figuurlijk - na afloop geen geheimen meer kent.

Onze TOP 5

De top 5 feest & fun ingrediënten:
Actie: het alarm gaat, snel instappen voor een heuse uitruk
Sport: slangen rollen – water pompen, actief bezig zijn samen met collega`s
Spel: maakt het kind in je los, denk aan twee teams die water-voetbal spelen
Fun: waarschijnlijk knoei jij per ongeluk met water ...
Feest: gezellig kletsen, gezellig borrellen na afloop – het interne brandje blussen

Locatie: diverse kazernes door Nederland
Brandjes blussen doen we door heel Nederland. Bel ons op, dan weet u meteen waar de kazernes staan. Ons alarmnummer is: 0880-911 020

Arrangementen
Vraag een programma aan, bel ons op, en we kunnen zeer gunstige arrangementen voor u samenstellen. Wilt u een serieuze teambuilding met bijvoorbeeld een trainer of psycholoog erbij dan is dat ook mogelijk (en alle tussenvormen). Informeer ernaar.

Meer informatie
Bel ons op en hoor de mogelijkheden die er allemaal zijn. Of surf naar onze website, bekijk foto’s, video en andere informatie.
U bent welkom in onze kazerne!

BrandweerSurvival
Locatie: diverse kazernes
tel. 0880-911 020
e-mail sales20@brandweersurvival.nl
website www.BrandweerSurvival.nl
 


BrandweerSurvival

BrandweerSurvival

 

 

City Xplore - Verkenningstochten en Fotozoektochten


City Xplore is een onafhankelijk organisatiebureau uit het Brabantse Zundert, dat met veel inzet en enthousiasme jullie familiedag, bedrijfsuitje, team-event, vrijgezellenfeest, schooluitje, verenigingsuitje of groepsuitje uit handen neemt.
Zowel kleine als grote groepen kunnen bij City Xplore terecht! Je kunt kiezen voor één onderdeel, bijvoorbeeld een Fotozoektocht door Amsterdam, waarbij jullie zelf de activiteit begeleiden. City Xplore kan echter ook het hele programma voor jullie verzorgen, inclusief begeleiding en prijsuitreiking.

Een korte greep uit onze activiteiten:

Met Happen & Stappen komen jullie op de leukste plekjes van de stad en kunnen jullie genieten van de heerlijkste gerechten in 3 verschillende restaurants. Onderweg dienen jullie ludieke doe- en denkopdrachten uit te voeren. Tevens komen jullie ook nog het een en ander te weten over de stad!

Tijdens de Verkenningstocht lopen jullie een mooie route en komen langs de mooiste plekjes van de betreffende stad, waarbij allerlei teambuilding-opdrachten, vragen, historische feiten en leuke weetjes in de tocht verwerkt zijn. Kortom op gevarieerde wijze maken jullie kennis met de stad en haar fraaiste aangezichten.

Crazy 19 met 19 komische opdrachten die jullie binnen een bepaalde tijd moeten zien te vervullen. Elke opdracht moet worden vastgelegd op foto of camera als bewijs. Het team met de meeste durf en de meeste goed uitgevoerd opdrachten is de winnaar van dit fantastische spel!

Ideaal voor een vrijgezellenfeest is de Vrijgezellenspeurtocht met o.a. een op-maat-gemaakte quiz. Ook heel leuk voor een vrijgezellendag of vriendenuitje is de Kroegenspeurtocht waarbij de route langs de gezelligste kroegen van de stad komt.
Onderweg krijgen jullie leuke muziekvragen en opdrachten.

Een variant op de Ik hou van Holland speurtocht€ť is de speurtocht Ik hou van Belgi뀝. Tijdens de zoektocht door de stad krijgen de teams allerhande vragen en team-opdrachten die te maken hebben met de vaderlandse geschiedenis van België.
Deze supergezellige speurtocht is mogelijk in Mechelen, Antwerpen, Leuven, Brugge en Gent.

Als je meer van bossen en natuur houdt dan is ons outdoor-spel Klootschieten gecombineerd met vragen en opdrachten een erg leuke activiteit voor een familiedag, personeelsuitje of vriendenuitje.

Al onze activiteiten kunnen geheel op maat gemaakt worden en gecombineerd worden met lunch, diner, high tea, picknick, etc.

Onze stadsuitjes zijn mogelijk in de volgende plaatsen: Maastricht, Antwerpen, Bergen op Zoom, Middelburg, Breda, Den Bosch, Eindhoven, Roermond, Amsterdam, Deventer, Utrecht, Mechelen, Leuven, Woerden, Zundert, Amersfoort, Naarden, Nijmegen, Arnhem, Dordrecht, Brugge, Delft, Gent, Leiden.

Meer informatie kunt u vinden op onze website: www.city-xplore.nl.
 


 

 

TAI CHI IN BEDRIJF


                                                                                 
BEDRIJFSUITJE

                                                                     WORKSHOPS TAI CHI IN BEDRIJF

                                                                            KARATE VOOR SLAKKEN

                                                              TAI CHI EN DE KUNST VAN COMMUNICEREN

ORIGINEEL BEDRIJFSUITJE. Tai Chi is een soort Karate voor slakken. Lekker lachen met je collega's en inspirerende oefeningen om je collega's een beetje te leren hanteren. Dit levert vaak hilarische situaties inzichten die direct toepasbaar zijn in het wild. Op het werk en het is zelfs toepasbaar als een soort relatietherapie. Bel gerust als je zin hebt in een inspirerend bedrijfsuitje.

TAI CHI IN BEDRIJF verzorgt met veel humor Tai Chi Workshops als bedrijfsuitje of als energizer bij evenementen of slopende vergaderingen. Eens iets heel anders doen met je collega's. We doen leuke Tai Chi oefeningen op basis van de principes van deze oude Chinese vechtkunst. Het gaat daarbij om de kunst van communicatie. De Workshops worden met veel enthousiasme verzorgd. Tai Chi in Bedrijf is landelijk werkzaam. De Workshops kunnen overal plaatsvinden, binnen en buiten.

WAT IS TAI CHI? Tai Chi, is een oude Chinese vechtkunst. De oefeningen zijn gericht op het behouden van harmonie in de communicatie. Het is een kunst om te communiceren door de energie van de ander te gebruiken en dan terug te komen met iets leuks van jezelf. Dit levert vaak hilarische situaties inzichten die direct toepasbaar zijn in hde praktijk op het werk en het kan zelfs een onverwachte uitwerking hebben op je partner, vrienden en familieleden.

ANDERE ACTIVITEITEN VAN TAI CHI IN BEDRIJF:
Tai Chi in Bedrijf verzorgt behalve Tai Chi Workshops ook lezingen. De lezing kan qua thema's worden aangepast aan de groep. Bijvoorbeeld: 'Tai Chi -principes en leiderschap' voor managers. Tai Chi in Bedrijf verzorgt ook onderdelen van Assessments. Isabelle Schuurman is daarnaast werkzaam als coach op basis van zelfonderzoek en tai chi principes.

OVER DE DOCENT:
Isabelle Schuurman is een enthousiaste, deskundige en zeer ervaren docent voor kleine en grote groepen. Zij heeft voorheen gewerkt als opleider/trainer. Zij is ook werkzaam als coach voor particulieren waarbij zij onder meer gebruik maakt van Tai Chi principes.

PRAKTISCHE INFORMATIE:
– groepsgrootte 10-200 personen of in overleg
– Tarief van 25 tot 7 euro pp, offerte op maat
– overal in het land, binnen of buiten
– duur van de workshop is ongeveer een uur of in overleg

MEER INFORMATIE:
Zin in een bruisend en inspirerend bedrijfsuitje? Bel gerust of stuur een mailtje. Een optie in de agenda en offerte op maat kan altijd. Voor meer informatie tel. 020 66 581 33

info@taichi-inbedrijf.nl  www.taichi-inbedrijf.nl  like us on facebook Tai Chi in Bedrijf
 


TAI CHI IN BEDRIJF

Isabelle Schuurman

 

 

BE events bedrijfsuitjes in Eindhoven


Komt jullie jaarlijkse bedrijfsuitje in Eindhoven er weer aan en wil je je collega’s verrassen met een echt originele activiteit? Dan zit je goed bij BE events!

BE events is een evenementenbureau met een ruim aanbod aan creatieve en culinaire workshops, citygames, gezellige quizzen en compleet verzorgde arrangementen. Met ruim 50 verschillende activiteiten bieden wij voor elk type bedrijfsuitje een passende invulling voor de dag. Alle activiteiten bevatten een of meerdere teambuilding aspecten maar hebben daarnaast ook een hoog amusementsniveau dus fun gegarandeerd!

Hieronder vind je een greep uit ons aanbod:

Creatief & culinair
Workshop karikatuur tekenen - Workshop bonbons maken – Workshop cocktails shaken – Workshop action painting – Bierproeverij – Workshop popart

Actief
Lipdub maken – Moordtocht – The Phone - Wie is de Mol – de Escape game

Quiz
Ik hou van Brabant quiz - Ik hou van Holland quiz – Pubquiz – Jongens tegen de meisjes – Minute to win it – Popquiz – Ranking the Company

Arrangementen
Cocktails & tapas arrangement – Culinaire stadswandeling – Diverse dinergames

Dus voor een te actief, creatief, compleet en origineel bedrijfsuitje in Eindhoven ben je bij BE events aan het juiste adres!

BE events
Hoogstraat 10b
5611 JR Eindhoven
T: 0651059591
info@beevents.nl

www.bedrijfsuitjeseindhoven.com
 


BE events Eindhoven

BE events workshop popart

 

 

Universiteit Twente - Sport, Cultuur en Wetenschap - Enschede (Overijssel)


Voor bedrijfsuitjes of teambuildingsdagen is de campus van de Universiteit Twente een uitstekende plek. De campus ligt op een schitterende parkachtige locatie, waar universiteitsmedewerkers en studenten werken, studeren, wonen, sporten en uitgaan.

Te midden van deze activiteiten biedt de universiteit een aantrekkelijk campusprogramma, dat kan bestaan uit sportclinics, cultuurworkshops en interessante wetenschappelijke onderdelen. U kunt deze activiteiten naadloos combineren met uw eigen programma-onderdelen.

Een paar voorbeelden van activiteiten die we kunnen aanbieden zijn:

Sport:
Boogschieten, schermen, roeien op het Twentekanaal, beachvolleybal, klimmen op een 30 meter hoge klimwand.

Cultuur:
Improvisatietheater, jongleren, schilderen, stijldansen of salsa, kunst & architectuurwandeling over de campus.

Wetenschap:
Een labtour door onze high-tech faciliteiten of een lezing van een wetenschapper over de toekomst van de technologie en de invloed daarvan op de maatschappij. Dit alles in nauw overleg en op basis van beschikbaarheid.

In het programma kunnen diverse cateringopties worden opgenomen: van eenvoudige lunchbroodjes tot een uitgebreid buffet in onze Faculty Club. De groep kan de dag afsluiten met een BBQ, een diner, of een drankje in één van onze vele horecagelegenheden.

Ook meerdaagse arrangementen zijn mogelijk met overnachtingen in het campushotel Drienerburght of bij groepen tot 100 personen in onze blokhutten, met 15 personen per blokhut.

Alle programma-onderdelen kunnen in het Nederlands en in het Engels worden aangeboden.

Tel. 053 – 489 6378
campuscompany@utwente.nl
www.utwente.nl/campuscompany
 


Universiteit Twente bedrijfuitje VR-lab

Universiteit Twente bedrijfsuitje klimmen

 

 

Evenementenbureau De Ceremoniemeester B.V. - Amsterdam, Eindhoven, Rotterdam, Utrecht en Zwolle


Uw originele bedrijfsuitje laat u organiseren door Evenementenbureau De Ceremoniemeester (lid CLC-VECTA). Wij zijn een landelijk en onafhankelijk werkend bureau, dat zich richt op de totale organisatie van bedrijfsevenementen. Onze vier kernwaarden zijn: persoonlijk, creatief, betrouwbaar en onafhankelijk. Deze vormen een solide basis om van uw bedrijfsuitje een geslaagd geheel te maken binnen uw budget.

Een origineel bedrijfsuitje organiseren voor uw personeel, relaties, prospects, dealers, vertegenwoordigers. Kijk op onze site en u ziet er 1001 ideeën, denk aan bedrijfsuitje Maastricht, Amsterdam, de Waddeneilanden of Friesland. Vele aantrekkelijke suggesties voor de organisatie van uw bedrijfsuitje. Ons bureau heeft ervaring in het organiseren sinds 1993.

Referenties:
Intergas Coevorden: Weekend met het gehele personeel naar de Noordzee incl. 2 overnachtingen

ING Bank:
•   Koninklijk Event met o.a. racen in Donkervoort Supercars, slippen en slalommen in vette BMW’s, een spectaculaire vlucht in een
     catalina watervliegtuig (incl. waterlanding en -doorstart) en afsluitend een diner in paleis Soestdijk...
•   Sportieve / educatieve / culinaire incentive naar Maastricht met eigen ING trein (foto rechts)
•   Eigen commercial maken in een heuse TV studio.
•   Dagje Zandvoort zelf racen in Porsche 911 of formule 3 racewagen, Hummer rijden in de duinen etc etc.
•   Dagje forteiland met o.a. helikoptervliegen, powerboat varen, workshop wolken herkennen en een spectaculaire fort
     ontdekkingsreis.

Kijk op onze speciale teambuilding en bedrijfsuitjes site: www.uwfeest.nl of op onze algemene site
www.ceremoniemeester.com

De Ceremoniemeester

Hoofdkantoor
De Ceremoniemeester
W. Arntszlaan 115A
3734 EE Den Dolder (Utr.)
Tel. : 030 - 691 9999
www.ceremoniemeester.com en www.uwfeest.nl


De Ceremoniemeester

De Ceremoniemeester

 

 

Landgoed de Biestheuvel - Hoogeloon (Noord-Brabant)


Landgoed de Biestheuvel biedt vele mogelijkheden voor een geslaagd en gezellig bedrijfsuitje! We verzorgen verschillende outdooractiviteiten zoals paintballen, boogschieten, vlot bouwen en klompengolf maar ook Solex rijden, een DAF-tocht of zelfs Quadrijden en het uitdagende Powerturn rijden! Mocht u het wat rustiger aan willen doen, er worden ook workshops gegeven zoals bijvoorbeeld Salsa dansen, drummen of “The Cooking Adventure”. Landgoed de Biestheuvel heeft vier feestzalen tot haar beschikking waar uw personeelsfeest op een fantastische manier gevierd kan worden, zonder zaalhuur! De ruimtes zijn verschillend van afmeting en hebben elk hun eigen karakteristieke sfeer. U kunt tijdens de diverse onderdelen van het feest van locatie wisselen, waardoor verschillende accenten gelegd kunnen worden. De zalen kunnen uiteraard ook ingericht worden naar eigen wens. Ook is het mogelijk verschillende vormen van entertainment in te huren, bijvoorbeeld in de vorm van een DJ.

Dit alles is mogelijk in combinatie met overnachting in een van onze vijfsterren groepsaccommodaties. Deze 9 groepsverblijven zijn gelegen op het unieke Landgoed achter de Hoeve en bieden plaats aan 12 tot 43 mensen, met een totale capaciteit van 245 personen en deze vakantiehuizen zijn zowel gezamenlijk als afzonderlijk te huur. Wij bieden u maaltijdverzorging, maar het is ook mogelijk om voor zelfverzorging te kiezen.

Landgoed de Biestheuvel is gelegen op een uniek landgoed in de Brabantse Kempen, een streek in het Zuidoosten van Nederland.
Deze regio strekt zich uit van Eindhoven tot Tilburg tot aan de Belgische grens. Met een optimale mix van een ongedwongen sfeer, flexibiliteit en vooral persoonlijke aandacht van onze werknemers zijn wij in staat u een onvergetelijk verblijf te bieden

Wij hopen u graag binnenkort persoonlijk te mogen begroeten!

Landgoed de Biestheuvel
Hoogcasteren 25
5528 NP Hoogeloon
T 0497 591257
F 0497 592145

E info@biestheuvel.nl
I www.biestheuvel.nl
 


Landgoed de Biestheuvel

Landgoed de Biestheuvel

 

 

Hap en Stap Diner


Ga op culinaire ontdekkingsreis door de grote steden van Nederland en beleef de gastronomische expertise van onze chef koks.

Amsterdam - Alkmaar - Breda - Den Bosch - Den Haag - Haarlem - Nijmegen - Utrecht

In maar liefst drie restaurants zal gedineerd worden afgewisseld met stadswandelingen om de eetlust te stimuleren. Tijdens deze wandelingen komt u van alles te weten over het historische centrum van de stad en wordt u vermaakt met de leukste anekdotes.

Tijdens de gangen zal er keuze gemaakt kunnen worden tussen vlees, vis en vegetarische gerechten, zodat iedereen gezellig mee kan dineren. Mochten er nog speciale dieet wensen zijn in verband met allergieën of geloof is het ook geen enkel probleem.

www.hapenstapdiner.nl

 


Restaurant De Waag Amsterdam

 

 

Workshops voor bedrijven, groepen en kinderen op DeWorkshopgids.nl


De Workshopgids.nl biedt u een ruime keus aan schilderworkshops, kookworkshops, percussieworkshops, improvisatieworkshops, workshops taarten decoreren, cupcakes versieren, servies beschilderen, klompen pimpen, paaldansen, buikdansen, zingen, cd opnemen, een lipdub maken, stijl- en kleuradvies, visagieworkshop, make-up workshop, proeverijen, circus workshops, bedrijfstrainingen, creatieve workshops, sportclinics, filmworkshops, tai chi workshops,  enz.

Workshops voor bedrijven als bedrijfsuitje maar ook als teambuilding programma. Of wat dacht u van een workshop als ontspannend intermezzo bij bijeenkomsten of seminars? Of een parfumworkshop als partner programma?

www.deworkshopgids.nl

 

DeWorkshopgids.nl

 


©
www.bedrijfsfeest-bedrijfsuitje.nl