Artiestenbureaus
 Bezorgservice
 Entertainment
 Evenementenbureaus
 Feestartikelen
 Gelegenheidstaarten
 Partycatering
 Partyservice
 Relatiegeschenken
 Verhuur
 Vervoer

Feest verhuur Partyverhuur Partyservice

                                            Bedrijfsfeest-Bedrijfsuitje.nl • Partyservice

G. Bakker & Zn B.V. - Utrecht (U)


Bakker Verhuur is een bedrijf dat gespecialiseerd is in de verhuur van horecabenodigdheden, party’s en evenementen.
Het bedrijf bestaat al meer dan 50 jaar en momenteel een van de grotere spelers in deze verhuurtak. Zo kunt u vanaf een kop en schotel tot een compleet bruin café huren.

Natuurlijk vindt u bij verhuurbedrijf Bakker een zeer compleet assortiment waarmee u elke gelegenheid tot een geslaagd einde brengt.

www.bakker-verhuur.nl


 

Bakker-Verhuur

 

 

Skippy-Rent Partyverhuur BV - Ede, Barneveld, Harderwijk, Apeldoorn (Gld), Utrecht en Amersfoort (U)


Skippy-Rent maakt van elke party een feest.

Wij verhuren alles wat particulieren en organisaties nodig hebben voor een informeel feestje of een zakelijk hoogtepunt.
Van feesttenten, luxe partytenten, complete keukens en horecameubilair tot en met toiletten, verlichting, bestek en servies.

Ook heeft Skippy-Rent een uitgebreid assortiment in attractieverhuur.
U kunt bij ons terecht voor springkussens, hindernisbanen, stormbanen tot en met geluidsinstallaties, karaoke apparatuur, rookmachines en podia. En alsof dat niet genoeg is, kunt u bij Skippy-Rent ook terecht voor ijskarren, poffertjespannen en heliumballonnen.

Skippy-Rent is gevestigd in Ede, Barneveld, Harderwijk, Apeldoorn, Utrecht en Amersfoort.

Kijk voor uitgebreide informatie én prijzen op www.skippy-rent.nl/party-verhuur.html
 


 

 

Van der Kroft Party Rental B.V. - Wassenaar (ZH)


De beleving die u wilt realiseren voor uw gasten tijdens een feest, diner of bedrijfsevenement kiest u met zorg. De gewenste stijl, een thema en persoonlijke voorkeuren spelen daarin een belangrijke rol.

Van der Kroft Party Rental levert al meer dan 30 jaar de materialen voor evenementen en partijen. Mastiek, meubilair en keukenbenodigdheden vormen de kern van ons assortiment. Met de samenstelling van ons assortiment willen wij zoveel mogelijk aansluiten op uw wensen.

Wij beogen kwaliteit en flexibiliteit te leveren. Onze dienstverlening en materialen zijn bestemd voor de waardering door uw gasten en de professionals achter de schermen.

In overleg met u leveren wij de materialen op locatie op de afgesproken tijd. Tevens kunnen wij de opbouw verzorgen en kunnen wij u voor grote partijen personele ondersteuning achter de schermen bieden met de inzet van onze professionele medewerkers.

Tijdens kantoortijden kunt u ons bereiken op onze locatie in Wassenaar en buiten kantoortijden zijn wij voor calamiteiten 7 x 24 uur bereikbaar.

U kunt uw materialen online reserveren via de webwinkel. Wij bevestigen tijdens werkdagen uw opdracht binnen 24 uur per e-mail. Uw specifieke aanvullende wensen ten aanzien van assortiment, logistiek of personele ondersteuning kunt u opmerken en die overleggen wij vervolgens graag met u.


Van der Kroft Party Rental B.V.
Marineweg 15
2241 TX Wassenaar
T 070 - 511 24 26
F 070 - 517 99 48
E info@vdkroft.nl
I www.vdkroft.nl

 


 


©
www.bedrijfsfeest-bedrijfsuitje.nl