Artiestenbureaus
 Bezorgservice
 Entertainment
 Evenementenbureaus
 Feestartikelen
 Gelegenheidstaarten
 Partycatering
 Partyservice
 Relatiegeschenken
 Verhuur
 Vervoer

Catering Partycatering Cocktailservice

                                            Bedrijfsfeest-Bedrijfsuitje.nl • Partycatering

La Casserole exclusieve partyservice en party catering - Noord-Brabant


De catering service en exclusieve partycatering van La Casserole is gespecialiseerd in het compleet verzorgen van evenementen en ontvangsten.
Van een creatieve  inrichting tot een perfect verzorgde culinaire invulling van uw gelegenheid, La Casserole verzorgt het in zijn geheel. Maar we kunnen ook alléén bepaalde onderdelen verzorgen, zoals; diners, warme en/of koude buffetten, warme en/of koude bittergarnituren, partymaterialen en party tenten.

Gaat U trouwen?  La Casserole is gespecialiseerd in het creëren van unieke bruiloftsfeesten bij U thuis, of bij één van onze prachtige lokaties, Aubergerie de Leesthoeve te Veghel, Kasteel Henkenshage in Sint Oedenrode, Auberge Eeckaerde of het van Abbe museum te Eindhoven.

La Casserole catering service en exclusieve partycatering verzorgt o.a.;
Huwelijksfeesten, bruiloften, jubilea, diners, recepties, themafeesten, bedrijfsuitjes, bedrijfsfeesten, personeelsfeesten en outdoor activiteiten.

La Casserole exclusieve party catering
Centraal informatienummer: 0499-37.55.37
info@la-casserole.nl
La Casserole

 


 

 

Hard Rock Café - Amsterdam (NH)


Het Hard Rock Café is een wereldwijd begrip waarvoor u de landsgrenzen niet meer over hoeft. Als u eens wilt weten hoe een hamburger of Ceasar salade echt hoort te smaken, dan hoeft u niet verder te zoeken. We love all, serve all en hebben naast burgers een uitgebreide variatie aan gerechten, van salades tot steaks en van nachos tot pasta’s.
En vergeet niet ruimte over te houden voor één van onze heerlijke desserts!

Het Hard Rock Café is niet alleen een restaurant met Amerikaanse porties en vriendelijke bediening, maar tevens een museum waar u pronkstukken vindt van verscheidene grote sterren, zoals de jurk van Madonna en het spijkerjack van Bruce Springsteen.

Kinderen zijn van harte welkom en kunnen rekenen op een mooie kleurplaat.
Natuurlijk kunt u hier ook uw verjaardag vieren of zelfs ruimtes afhuren voor een speciale gelegenheid.

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen via telefoonnummer 020 - 523 76 25 of per e-mail
amsterdam_sales@hardrock.com.

Zie ook: www.hardrock.com

 


 

 

Dufais Catering - Boskoop (ZH)


Uit ervaring kunnen wij zeggen dat geen feest hetzelfde is. Wij zijn de perfecte partner voor uw evenement of feest, groot of klein. Van bitterbal tot tapas, van Boerenkool tot kaviaar, van receptie tot galafeest.

Feestelijke kwaliteit op maat.

www.dufais.nl 

 

 

Sterren Catering - op welke lokatie u maar wilt


Het ontstaan van Sterren Catering

Na jaren diverse soorten catering in de regio te hebben verzorgd, is het dan nu zover dat er een geheel nieuwe naam in de wereld van de catering wordt geïntroduceerd: Wim de Jongh. De kracht en drijfveer van mijn nieuwe bedrijf Sterren Catering is het flexibele en enthousiaste team dat bruist van creativiteit. Het streven is koploper te zijn in de catering en party catering service branche in de wijde omgeving.

Party catering om van te smullen

U heeft iets te vieren: een personeelsfeest, een huwelijksfeest, een verjaardag, een receptie, een tuinfeest of een bedrijf opening. Wij kunnen verschillende catering concepten leveren zoals een warm koud buffet, een walking diner, high tea, een barbeque, een kerstborrel, een nieuwjaarsborrel of een elegant diner. Wat u ook maar kunt bedenken, en op welke lokatie u maar wilt.
Wij komen graag bij u langs met onze catering service.

Hoge kwaliteitseisen party catering & catering service

In de keuken van sterren catering word alleen gewerkt met top producten die aan de hoogste kwaliteitseisen voldoen. Omdat Sterren Catering buitengewoon veel aandacht besteedt aan de inkoop van de catering producten zijn wij in staat u een prijs kwaliteit verhouding aan te bieden van ongekend niveau voor onze party en catering service.

Voor vragen of een vrijblijvende offerte kunt u eenvoudig contact opnemen met onze catering service.

Sterren Catering
Weerdenborch 4
4181 DB Waardenburg
Tel. 06 22 95 94 94
www.sterrencatering.nl
 


Sterren-Catering

 


©
www.bedrijfsfeest-bedrijfsuitje.nl