Artiestenbureaus
 Bezorgservice
 Entertainment
 Evenementenbureaus
 Feestartikelen
 Gelegenheidstaarten
 Partycatering
 Partyservice
 Relatiegeschenken
 Verhuur
 Vervoer

Partytent Tentenverhuur Feesttent

                                           Bedrijfsfeest-Bedrijfsuitje.nl • Verhuur

Axitraxi Attracties en Events - Malden (Gld)


Axitraxi is de attractieverhuurder met de meeste en de nieuwste attracties in de verhuur. Springkussens, Tobbedansbanen, Rodeostieren, Draaimolens en nog veel meer!

U kunt bij Axitraxi terecht voor een enkele attractie voor het kleinste feestje tot een uitgebalanceerd pakket aan attracties voor een bedrijfsfeest met een paar duizend bezoekers - voor ieder evenement hebben we wel wat in huis.

Ook voor compleet georganiseerde evenementen bent u bij Axitraxi aan het juiste adres; wat te denken van een zeskamp of een tienkamp?
20 of 2.000 deelnemers, wij zetten het voor u in elkaar en verzorgen het van A tot Z - sportieve fun verzekerd!

Kijk voor meer info op onze website www.axitraxi.nl of bel met: 024-3582885.

 


Axitraxi Attracties & Events

 

 

Skippy-Rent Partyverhuur BV - Ede, Barneveld, Harderwijk, Apeldoorn (Gld), Utrecht en Amersfoort (U)


Skippy-Rent maakt van elke party een feest.

Wij verhuren alles wat particulieren en organisaties nodig hebben voor een informeel feestje of een zakelijk hoogtepunt.
Van feesttenten, luxe partytenten, complete keukens en horecameubilair tot en met toiletten, verlichting, bestek en servies.

Ook heeft Skippy-Rent een uitgebreid assortiment in attractieverhuur. U kunt bij ons terecht voor springkussens, hindernisbanen, stormbanen tot en met geluidsinstallaties, karaoke apparatuur, rookmachines en podia. En alsof dat niet genoeg is, kunt u bij Skippy-Rent ook terecht voor ijskarren, poffertjespannen en heliumballonnen.

Skippy-Rent is gevestigd in Ede, Barneveld, Harderwijk, Apeldoorn, Utrecht en Amersfoort.

Kijk voor uitgebreide informatie én prijzen op www.skippy-rent.nl/party-verhuur.html.
 


Skippy-Rent Partyverhuur

BresserS tentenverhuur BV - Helmond (NB)


BresserS tentenverhuur BV voor verhuur van o.a.: kleine spantenten, grote spantenten, festivaltenten, feesttenten en membraantenten kortom voor iedere tent!

Naast tenten kunt u bij BresserS tentenverhuur BV ook terecht voor de aankleding zoals vloerbedekking, wand- en hemelbekleding en toepasselijke sfeerverlichting. Dit zijn materialen die uw feest een extra dimensie geven. Ook meubilair, verlichting en beplanting kunnen door BresserS tentenverhuur BV in verschillende kleuren en uitvoeringen geleverd worden.

Alle tenten kunnen voorzien worden van een houten vloer. Podia kunnen geleverd worden in alle hoogtes en afmetingen en eventueel overdekt. Geluid en verlichting spelen bij voordrachten of optredens een belangrijke rol, ook hier kan BresserS tentenverhuur BV voor zorgen.

Sanitairvoorzieningen in diverse uitvoeringen zoals: normale toiletwagen, luxe toiletwagens en toiletunits.
Combinaties van douche / toiletten zijn ook leverbaar.

Neem vrijblijvend contact op met BresserS tentenverhuur BV, de specialist op het gebied van tenten.

BresserS tentenverhuur BV .... Het komt in orde !!

www.bresserstenten.nl
 


Bressers tentenverhuur

 

 

Van der Kroft Party Rental B.V. - Wassenaar (ZH)


De beleving die u wilt realiseren voor uw gasten tijdens een feest, diner of bedrijfsevenement kiest u met zorg. De gewenste stijl, een thema en persoonlijke voorkeuren spelen daarin een belangrijke rol.

Van der Kroft Party Rental levert al meer dan 30 jaar de materialen voor evenementen en partijen. Mastiek, meubilair en keukenbenodigdheden vormen de kern van ons assortiment. Met de samenstelling van ons assortiment willen wij zoveel mogelijk aansluiten op uw wensen.

Wij beogen kwaliteit en flexibiliteit te leveren. Onze dienstverlening en materialen zijn bestemd voor de waardering door uw gasten en de professionals achter de schermen.

In overleg met u leveren wij de materialen op locatie op de afgesproken tijd. Tevens kunnen wij de opbouw verzorgen en kunnen wij u voor grote partijen personele ondersteuning achter de schermen bieden met de inzet van onze professionele medewerkers.

Tijdens kantoortijden kunt u ons bereiken op onze locatie in Wassenaar en buiten kantoortijden zijn wij voor calamiteiten 7 x 24 uur bereikbaar.

U kunt uw materialen online reserveren via de webwinkel. Wij bevestigen tijdens werkdagen uw opdracht binnen 24 uur per e-mail. Uw specifieke aanvullende wensen ten aanzien van assortiment, logistiek of personele ondersteuning kunt u opmerken en die overleggen wij vervolgens graag met u.


Van der Kroft Party Rental B.V.
Marineweg 15
2241 TX Wassenaar
T 070 - 511 24 26
F 070 - 517 99 48
E info@vdkroft.nl
I www.vdkroft.nl

 Party Rental voor evenementen & partijenVan der Kroft Party Rental

 

 

Opblaasfiguur.nl


Wilt u iemand op zeer originele wijze verrassen?
Is uw collega bijna 50, uw buurvrouw hoogzwanger of stappen uw beste vrienden in het huwelijksbootje...

Dan bent u bij opblaasfiguur.nl aan het juiste adres !!

Speciaal voor feestelijke gelegenheden verhuren wij de allerleukste opblaasfiguren. Bijvoorbeeld voor in de tuin, op het werk of misschien wel bij het restaurant waar
’s avonds een groot feest wordt gegeven. De mogelijkheden zijn eindeloos.
Het enige dat u hoeft te doen, is de stekker in het stopcontact, en vanzelf verschijnt er een enorm feestelijk figuur.

Wij verhuren: Abraham, Sarah, Ooievaar, Baby, Bruidspaar, Champagnefles, Skydancers en Skytubes. Onze figuren zijn allemaal ruim 4 meter (!) hoog, en het zal dus niemand onopgemerkt blijven dat u, of uw ‘slachtoffer’, iets te vieren heeft !

Neem eens een kijkje op onze website, en denk vast aan de reactie van uw collega, buurvrouw, vrienden of wie er dan ook door u verrast gaat worden.

www.opblaasfiguur.nl
 

Opblaasfiguur.nl Skydancer

 

 

Incognito Kledingverhuur - Leusden (U)


Incognito Kledingverhuur is een van de grootste kledingverhuurbedrijven van Nederland.
Zeker de mooiste.

Incognito heeft een collectie van 15.000 stuks, frisse, schone themakleding die ruim is gepresenteerd.
U mag passen wat u wilt, combineren wat u wilt. Er zijn negen ruime paskamers. U kunt een enkel stuk huren of een uitgebreide outfit, aangevuld met accessoires uit onze winkel. Voor elk denkbaar thema hebben we wel iets in huis.

Speciaal het vermelden waard is onze luxe Gala afdeling, waarin we prachtige galajurken verhuren van gerenommeerde designers. Waarop kopen als u voor een fractie van het geld ook iets kunt huren? Daarnaast hebben we een ruime collectie smoking en jacquets, ook in lengte en breedtematen.
U kunt jasjes en broeken van verschillende maten combineren tot een perfecte pasvorm.
Onze kleding wordt gehuurd voor koninklijke gala’s en the Millionairs Fair.

Als klap op de vuurpijl hanteren wij zeer concurrerende prijzen.
U betaalt 1 prijs voor 4 dagen. Bij ons krijgt u dus meer voor minder: meer kwaliteit, meer frisse kleding, een luxe ambiance, meer paskamers, meer dagen huur.

Komt u gerust eens lekker snuffelen en inspiratie opdoen...

Incognito Kledingverhuur
industrieterrein de ambachtsweg
Bedrijfsweg 4
Leusden (vlakbij Amersfoort en 20 autominuten van Utrecht)
Tel. 033 495 25 77
www.incognito-kledingverhuur.nl
 


Incognito Kledingverhuur

 


©
www.bedrijfsfeest-bedrijfsuitje.nl