Artiestenbureaus
 Bezorgservice
 Entertainment
 Evenementenbureaus
 Feestartikelen
 Gelegenheidstaarten
 Partycatering
 Partyservice
 Relatiegeschenken
 Verhuur
 Vervoer

Hummer huren Limousine huren Busverhuur

                                            Bedrijfsfeest-Bedrijfsuitje.nl • Vervoer

All-Inclusive VIP World *****


All-Inclusive is gespecialiseerd in vijfsterren vervoer, op de weg én in de lucht.

De Limousineservice en Trouwvervoer bieden exclusieve en unieke mogelijkheden met haar extra lange en unieke stretched-limousines. Uiteraard zijn onze chauffeurs c.q. gastheren ervaren, professioneel, gediplomeerd en geüniformeerd. Onze bijzondere services zijn inzetbaar voor onder andere bruiloften, surpriseparty’s, schouwburg en concert bezoeken, promotiedoeleinden, jubilea, openingen, premières, bedrijfsfeesten, gala/VIP avonden, fotoshoots en film/commercial opnamen.

Met Heli Flights en Business Jets biedt All-Inclusive u de unieke mogelijkheid om snel en veilig naar uw bestemming te reizen of een spectaculaire rondvlucht te maken. Eventueel kunt u dit combineren met limousinevervoer.

U kunt er zeker van zijn dat uw vervoer naar alle tevredenheid verloopt. Als het om bijzonder vervoer gaat, leggen wij graag de rode loper voor u uit!
Onze services en diensten zijn inzetbaar voor particulieren, bedrijven, instanties, stichtingen, overheden, organisaties en instellingen.

All-Inclusive VIP World beweegt zich door heel Nederland en Europa.

www.all-inclusive.nl
 


 

 

Business Transportation Center


BTC :: uw partner in zakelijk en directievervoer

Wat doen wij voor u?
Maak gebruik van de services van BTC en beschik op een flexibele manier over een luxe zakenauto, limousine of VIP bus met directiechauffeur. Laat u regelmatig artiesten, directieleden of andere VIP’s vervoeren? Kies dan voor een betrouwbare partner!
Wij onderscheiden ons door onze personal touch, uitgebreide service en professionele aanpak.

VIP airport service
Als alleen het beste goed genoeg is, dan bent u hier aan het goede adres. Wij zorgen er graag voor dat uw airport vervoer tot in de puntjes geregeld is.

VIP bussen
Onze cliënten vervoeren wij met luxe zakenauto’s zoals de Mercedes S320. Wij bieden u ook een exclusieve 8 of 15 persoons Mercedes VIP bus, een luxe stretched limousine of een 25 persoons VIP coach voor vervoer van delegaties en vergaderingen ‘on the road’.

Directiechauffeurs
In deze tijd van persoonlijke bedreigingen, agressie en onrust, zien steeds meer bedrijven het nut van een professionele directiechauffeur in. BTC beschikt over gecertificeerde directiechauffeurs. De kenmerken van onze chaufffeurs zijn: fulltime, meertalig, representatief, servicegericht, flexibel en discreet.

Persoonlijk contact
Graag maken we met u een afspraak om onszelf aan u voor te stellen en uw wensen en ervaringen te inventariseren.

www.biztaxi.nl
 


 

 

Party on Wheels


Evenementenvervoer

Party on Wheels heeft bijna als enige in Nederland Engelse dubbeldekkers, die geschikt zijn voor personenvervoer.

Voor bijzondere gelegenheden, zoals bedrijfsfeesten, jubilea, evenementen, schoolreisjes, verkiezingscampagnes enz. kunnen deze bussen ingezet worden.

De bussen kunnen voor promotie- en reclameactiviteiten worden beletterd met uw teksten, een slogan, uw logo of voornamen met jubileumdatum.

Versieringen in de vorm van ballonnen en slingers of vlaggen met uw logo. Er zijn diverse mogelijkheden. Wij staan voor al uw ideeën open.

www.partyonwheels.nl
 


 

 

Hermes Groep NV


Hermes Evementenvervoer voor een zorgeloos evenement, alles van A tot Z geregeld

Een geslaagd evenement vraagt een strakke organisatie. Dat betekent dat u blindelings moet kunnen vertrouwen op de partijen die u aanspreekt. Zeker als het gaat om het vervoer van uw gasten.
Met Hermes Evenementenvervoer heeft u daar geen enkel omkijken naar!

Grote groep of een select gezelschap? Van taxibus tot touringcar.

Een passende vervoersoplossing veronderstelt passende vervoersmiddelen. Hermes Evenementenvervoer beschikt over uitgebreide vloot van openbaar vervoerbussen, toerbussen en taxibusjes. Wilt u uw gasten verrassen met een luxe VIP-touringcar of een limousine? Geen probleem, Hermes Evenementenvervoer zorgt ervoor!

Personeelsfeest, bedrijfsuitje, sportevenement, congres, schoolreisje of popconcert

Wat u ook organiseert, Hermes Evenementenvervoer komt voor u in beweging!
Hoe groot of klein uw evenement ook is, Hermes Evenementenvervoer biedt u een passende vervoersoplossing. Van advies, offerte en planning tot en met daadwerkelijk vervoer en evaluatie.
Eén aanspreekpunt voor het hele traject, dat scheelt u een heleboel geregel!

Geïnteresseerd? Bel 0495-459970 voor meer info.

www.hermes.nl

 


 


©
www.bedrijfsfeest-bedrijfsuitje.nl